Wie schrijft hier?

Ik ben begin jaren 90 in Nederland geboren. Ik kwam uit een familie die wist hoe oordoppen te gebruiken, en toen ik ongeveer 9 was, mijn moeder besloten om de oude te vervangen, en we hebben nu een hele verzameling van hen. Ik hou van horen, en ik hou van horen wat andere mensen te zeggen hebben. Ik hoop dat mijn artikelen zal je een beter gevoel over uw gehoor en de mensen om je heen.

Ik verkoop mijn oordoppen sinds 2000 en ik kan eerlijk zeggen dat ik er nooit geld aan heb verdiend. Wat ik wel een beetje extra maak is mijn tijd en moeite om de verschillende soorten oordoppen te onderzoeken en hoe ze je kunnen helpen. Het is een goede investering en ik weet zeker dat veel mensen zullen mijn inspanningen waarderen! Ik hoop dat jullie allemaal genieten van wat ik doe en laat uw opmerkingen achter op de verschillende berichten die ik heb gemaakt over oordoppen hier bij Oordopvergelijk. Als je vragen hebt of mijn oordoppen in actie wilt zien, kun je ze allemaal hier op mijn blog vinden! De oordoppen die ik heb op deze blog zijn allemaal gemaakt in de VS, en zijn vervaardigd door de Ear Plugs Fabrikant, Oordon, Inc.

Toen ik deze blog in 2018 begon, merkte ik dat de meeste informatie over oordoppen erg beperkt en verwarrend was, en dat het grootste deel alleen beschikbaar was in het Engels. Ik probeerde nederlanders te helpen met deze Wiki en besloot mijn eigen blog te starten: Oordopvergelijk. Om mensen te helpen meer informatie te vinden over oordoppen heb ik deze site gemaakt (of "Oordopvergelijk" of "The Dutch" als je geen Nederlands spreekt). Voor nu is deze site voor iedereen die geïnteresseerd is in oordoppen of oordopjes, en voor degenen onder u die graag de Nederlanders te helpen op deze Wiki ook, zal ik het toevoegen van meer nuttige informatie van tijd tot tijd.

Toen ik voor het eerst hoorde van dit probleem was ik geschokt, want ik heb gelezen zo veel reviews op het web over wat voor soort oordoppen te kopen, en ik heb altijd bewust geweest dat ze hetzelfde zijn, maar niet altijd dezelfde grootte. Ik heb wat gezocht en kwam erachter dat we in Nederland deze "Oordopvergelijke" noemen, die ook wel "Oordopjes" worden genoemd.

Mijn vader zei altijd tegen me: "Laat je niet door de wereld naar beneden halen," dus ik probeer altijd positief te blijven. Mijn doel is om te schrijven over oordoppen en ik zou graag voor u om me te helpen door het vertellen van uw verhalen, ervaringen en meningen. Het is niet gemakkelijk, maar ik hou ervan om mijn ervaringen, meningen en foto's met u te delen. Neem een kijkje en vertel me wat je denkt. En als je vragen hebt, aarzel dan niet om het te stellen.

In de toekomst zal ik proberen om mijn schrijven te verbeteren en het leuker te maken. Ik hoor altijd graag van je! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om te schrijven. Laat een reactie achter en laat het me weten als er iets is wat ik voor je kan doen. U mij een e-mail sturen, mij schrijven of u een reactie achterlaten op de blog. En vergeet niet om mijn Facebook-pagina te bekijken.

Mijn Ebook, die heet "Earl Earthe Novembe" is beschikbaar voor aankoop op Amazon, evenals een verscheidenheid aan andere ebooks.

Controleer de ebooks en laat me weten wat je denkt. En kijk ook eens op mijn website! Ik heb een uitgebreide collectie van mijn blog posts en links op mijn website en ik zou graag uw opmerkingen horen op mijn blog. Ik zal het doen van een gratis podcast met Sean Poulter voor mijn podcast genaamd The Earthe Nerd. U zich abonneren op iTunes, Google Play of Stitcher. Deze week had ik het genoegen van het interviewen van Sean, die ook gastheren de podcast met dezelfde naam met Joe Kwon en James Marston. We praten veel over oordoppen, hoe ze werken en hoe ze goed kunnen worden gebruikt. We praten ook over andere gerelateerde onderwerpen in de podcast, waaronder: oordoppen en oordoppen chirurgie, oordoppen voor vrouwen, en oordoppen voor kinderen. Als je niet bekend bent met oordoppen, de Earthe Nerd podcast is een fantastische podcast die een breed spectrum van onderwerpen beslaat.