Dat is hoe ik test

Dankzij ons testlaboratorium kunnen onze klanten er troost bij krijgen in de wetenschap dat al onze producten van de hoogste kwaliteit zijn en geslaagd zijn voor de strenge tests die we op hen uitvoeren.

Onze producten zijn de beste. Wij zijn van mening dat alle oordoppen, die in de markt verkrijgbaar zijn, niet alleen gemaakt zijn van goede materialen, maar ook een duidelijke en precieze vorm hebben. Onze producten bevatten ook een grote verscheidenheid aan vormen en maten om een breed scala aan oorvorm te passen. Wij maken de producten van de beste kwaliteit om de oren van de klant te passen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Onze producten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Als u een bepaalde kleur wilt, zullen we proberen om de dichtstbijzijnde overeenkomende fabrikant te vinden en u hetzelfde product te sturen. We hebben onze producten ook in een grote verscheidenheid aan maten op voorraad, dus als je een nieuwe maat of stijl van oordoppen wilt proberen, kunnen we dit voor je doen. We zullen ook overwegen een vervanging van de oordoppen voor elke vorm van het oor als er een probleem is.

We zijn toegewijd aan het gebruik van hoogwaardige evidence-based informatie bij de evaluatie van producten en procedures en we streven er actief naar om de nauwkeurigheid van onze bevindingen te verbeteren.

In deze blog laten we zien waarom we als eerste voor langere tijd oordoppen kunnen gebruiken. Wat we hebben gedaan: We hebben meerdere oordopjes in het lab gedurende meerdere maanden met dezelfde methoden getest. Dit zijn de metingen die we hebben genomen: Hoofddruk tijdens de tests: We hebben de hoofddruk gemeten met dezelfde methode die door de experts is gebruikt (een meting gemaakt met behulp van een krachtmeter en een oordoppen). Frequentie van geluid: We hebben de frequentie van het geluid gemeten met een frequentieanalyseer. - De duur van de test: We gebruikten een audiofrequentieanalyser die werd gekalibreerd om een testduur van 4,5 seconden te geven. - De hoeveelheid tijd doorgebracht in elke categorie: We hebben berekend een totale tijd (in minuten) doorgebracht in elke categorie voor elk van de oordopjes die we getest.

Het doel is om u producten die gemakkelijk te gebruiken, maar bieden grote waarde voor de consument.

Wij bieden ook oordoppen die waterdicht zijn. We hopen dat u onze website bezoekt en rond onze blog bladert. Als je vragen of feedback hebt, horen we graag van je. We hebben ook een Facebook-pagina en een Twitter-account waar je rechtstreeks contact met ons maken. Je ons ook vinden op Twitter, waar we allerlei dingen plaatsen die we graag willen delen. Vandaag willen we graag twee van de beste oordoppen die er zijn delen. Deze is gemaakt van een hoge kwaliteit siliconen. De siliconen is speciaal geformuleerd om veilig te zijn voor kinderen, en het is gemaakt met een zeer lage coëfficiënt van thermische expansie. Dit maakt het ideaal voor gebruik in de slaapkamer en ook in de douche. Deze bijzondere oordoppen is gemaakt van een siliconen materiaal genaamd TPR, dat is een high-end materiaal gemaakt in de VS.

Dus we gebruiken dit bericht om de beste producten en diensten te delen waaruit je kiezen en de meest nuttige tips. (Lees ook over ons eigen onderzoek naar hoofdtelefoons.)

In de Verenigde Staten, een verscheidenheid van fabrikanten zijn de productie van nieuwe hoofdtelefoons in grote aantallen, als meer mensen en bedrijven proberen om zichzelf te beschermen tegen het luisteren naar harde geluiden die hun gehoor kunnen beschadigen. Sommige merken zijn speciaal ontworpen om de luisteraar te beschermen tegen lawaai, terwijl anderen bescherming bieden voor iemand anders (inclusief kinderen).

Een groot deel van het probleem is dat het veel kost om een bestaand product te veranderen, vooral als de producten al goed waren. En dat betekent dat er niet veel concurrentie is voor nieuwe producten. (Dat is het tegenovergestelde van goed, dus ik zeg niet dat je moet vasthouden aan een oude.) De eerste stap is dat een fabrikant besluit om een nieuwe vaandeldrager te worden. Zo zijn er nu een aantal vrij goede hoofdtelefoons, zoals de AKG K7