Contact

Contact Form

Als u contact met mij wilt opnemen of een donatie wilt doen (waarvan ik hoop dat het me zal helpen mijn uitgaven te dekken) klik dan hier: doneren.

Hier u ook een aantal interessante artikelen lezen over oordoppen. Mijn vrouw en ik kochten onlangs een paar oordoppen voor ons kleine meisje. Op een dag, terwijl ze speelde met haar vrienden in de woonkamer, merkte ik dat de oren van mijn dochter waren een beetje ongemakkelijk en een beetje gezwollen. Het gebeurde niet elke keer, maar toen het deed, was het erg vervelend. Dus ging ik naar mijn plaatselijke warenhuis en kocht wat oordoppen voor mijn dochter. Ik zette ze op haar oren en de rest was geschiedenis! De oordoppen werkte geweldig voor de eerste 2 weken, en dan plotseling begonnen ze steeds een beetje irritant en vervelend. Ze kan nu niet slapen met oordoppen en ik ben niet blij. Ik weet niet of het was de oordoppen of de andere geluiden dat maakte de oordoppen beginnen pijn.

Ik ben erg blij om te chatten over oordoppen. In mijn vrije tijd ben ik universitair docent aan de Faculteit Farmacie van Groningen, NL, waar ik me richt op onderzoek naar geneesmiddelenbewaking, drugsinteracties en drugsveiligheidsvraagstukken in de gezondheid van kinderen. Daarnaast geef ik les in farmacie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Mijn interesses zijn het gebruik van hoortoestellen bij kinderen, de ontwikkeling van een nieuw hoortoestel in Nederland, geneesmiddelenbewaking, het gebruik van geneesmiddelenbewaking in de apotheek, de relatie tussen geneesmiddelenbewaking en gezondheidszorg, het gebruik van hoortoestellen bij kinderen en de zorgbehoeften van kinderen en adolescenten met gehooraandoeningen.

Ik was niet zeker wat te verwachten. Ik kende mensen die beweren zeer aangename ervaringen met oordoppen te hebben gehad, maar ze vertelden me dat het moeilijk was om de gewenste resultaten te bereiken. Echter, na enige discussie heb ik besloten om te gaan voor het, en ik wilde weten of het slagingspercentage van oordoppen was hetzelfde als met alle andere drugs in de markt, en zo ja, hoeveel van het was te wijten aan de oordoppen zelf. Ik wilde ook weten wat het meest recente onderzoek is naar de effectiviteit van oordoppen bij kinderen.

Onze openingstijden

  • Maandag: 08:30 - 17:30
  • Dinsdag: 08:00 - 16:15
  • Woensdag: 09:30 - 19:00
  • Donderdag: 09:45 - 19:30
  • Vrijdag: 08:15 - 15:00
  • Zaterdag: 08:30 - 16:15